Tuinaanleg en -onderhoud door Tuinen Kurt, dat is betaalbaar van de tuin van je dromen genieten!

Heeft je tuin een make-over nodig? 

Wist je dat de tuin van je dromen ook gerealiseerd kan worden met een make-over? Tuinen Kurt (Maarkedal) is gespecialiseerd in tuinaanleg én -onderhoud voor nieuwe en bestaande tuinen; dus ook complete of gedeeltelijke tuinmake-overs.

Meer info

een totaalaanpak voor je tuin

Tuinen Kurt pakt de zaken grondig aan. Je tuin wordt verzorgd tot in de kleinste details. Daar hoort indien gewenst ook de aanleg van een terras of oprit bij of het plaatsen van afsluitingen en tuinhuizen en zelfs vijveraanleg. Uiteraard kan je ook op ons rekenen voor het creëren van verhardingen, de beplanting en de aanleg van gazon.

Meer info

betaalbaar tuinonderhoud

Kom je tijd te kort voor tuinonderhoud en kan je niet langer van je tuin genieten? Dan is het tijd voor hulp. Betaalbaar tuinonderhoud, dat professioneel wordt uitgevoerd. Inclusief de snoei van hagen en bomen. Kortom, het is tijd om contact op te nemen met Tuinen Kurt uit Schorisse, Oost-Vlaanderen.

Meer info

Onderhoud van tuinen: klein, groot, in elk seizoen

Tuinonderhoud is een hele klus. Als je vanaf nu liever gewoon van je tuin wil genieten, laat dan het werk aan professionals over. Tuinen Kurt komt met plezier én kennis van zaken je tuin onderhouden. Dat kan wanneer jij dat nodig vindt. Zo kan je een beroep op ons doen voor regelmatig tuinonderhoud, maar ook voor bijvoorbeeld een groot onderhoud in het voorjaar of om je tuin herfstklaar te maken.

Meer info
Tuinen Kurt

Ben je op zoek naar een droomtuin binnen je budget? Tuinen Kurt uit Schorisse is gespecialiseerd in tuinaanleg op maat en start met een voorontwerp dat rekening houdt met je smaak én budget. Contacteer ons voor een gratis offerte.

Vraag uw gratis offerte aan